Over het centrum

 

***

Het Centrum

Heeft u behoefte aan een ontspannende massage, een schoonheidsbehandeling, coaching , voedingsadvies of een therapeutische behandeling? Kom dan naar het Centrum van een Woord van Wijsheid en ervaar wat van nature goed voor u is.

 In ons Centrum kunt u terecht voor diverse disciplines die bijdragen aan ontspanning en balans van lichaam en geest. Tevens worden er in onze zaal diverse workshops, film avonden, lezingen, presentaties en proeverijen gehouden.

Geschiedenis

Doordat ik (Tom Baaij) in mijn verleden een behoorlijke zoektocht heb moeten maken naar een juiste balans voor mij persoonlijk en binnen deze maatschappij, ben ik tot de conclusie gekomen dat een holistische aanpak het beste bij mij past en naar mijn idee de wereld om mij heen.

Daarom kwam bij mij het idee om een omgeving te creëren waar wel ruimte voor elkaar is en waar men rekening met elkaar houdt. Nu moest er nog een plek komen waar samen gewerkt kon worden aan onze gevoelens en persoonlijk behoeftes en zo onstond "Het Centrum" op de Loet 19.

***

Holistische filosofie

Het centrum van Woord van WIjsheid is een plek waar een holistische aanpak word toegepast. Iets is holistisch wanneer er naar het geheel wordt gekeken en niet naar de som van de verschillende onderdelen waarvan iets is opgebouwd. Bij een holistische geneeswijze wordt het gehele individu betrokken. Volgens het holisme hangt alles met elkaar samen. Iets kan niet bekeken of geanalyseerd worden door naar een gedeelte van dat geheel te kijken. Het woord holisme komt van het Griekse 'holon', wat 'het geheel' betekent. Volgens een volger van de holistische leer is alles met elkaar verbonden. Mensen en dieren worden dus niet als individueel gezien, maar als een belangrijk deel van het geheel.

***

Deelnemers Centrum

Voor een overzicht van alle deelnemers en mogelijkheden kunt u kijken op onze activiteiten pagina en een afspraak maken voor één van deze activiteiten binnen het Centrum.

Wilt u een ruimte of een zaal huren?

Dat kan! Binnen ons Centrum kunt u diverse ruimtes of een zaal huren voor lange of korte periodes. Wilt u meer informatie over het huren van een ruimte of de zaal, stuur ons dan een mail naar: centrum@woordvanwijsheid.nl of bel naar 0224 297 955.