Lokale bedrijven

***

 

***

Lokale bedrijven.

Woord van Wijsheid wil graag als een centraal informatiepunt dienen als het gaat om informatie delen over voeding en alternatieve behandel methodes. Wij  vinden het belangrijk om onze klanten op de hoogte te brengen wat lokaal allemaal te vinden is in onze streek en door samen te werken elkaar te versterken. Daarvoor hebben wij deze pagina toegevoegd  als gratis service voor locale bedrijven. 

***

Laat weten dat je er bent!

Bent u een lokaal bedrijf dat samengaat met onze filosofie en interesses en wilt u een vermelding hebben op onze lokale bedrijven pagina,  stuur u dan uw bedrijfsgegevens en een korte omschrijving (ongeveer 300 tekens) naar: marketing@woordvanwijsheid.nl en wij plaatsen uw bedrijf gratis online.

Bel-Vita
Orthomoleculaire therapeut

U kunt bij ons terecht voor ondersteuning en behandeling bij chronische en acute klachten, maar ook wanneer u denkt dat u er met uw reguliere arts niet uitkomt. In de complementaire geneeskunde wordt op een andere wijze naar uw klachten gekeken dan bij de reguliere geneeskunde

Adres:

Witte Paal 337, 1742 LE  Schagen

Body Stress Release Praktijk
 

Body stress release helpt vooral bij het loslaten van de vastgezette spierspanning waardoor de communicatie tussen de hersenen en het zenuwstelsel weer hersteld wordt en dus het natuurlijke genezingsproces kan plaatsvinden.

Adres:

Het Achterom 1, 1751 PH Schagenbrug

Klassieke homeopathie Vincent Engel

Homeopathische therapeut, Homeopathische middelen kunnen worden ingezet voor chronische en acute ziektebeelden bij zowel kinderen als volwassenen. Ook in de agrarische en veeteelt sector wordt homeopathie steeds meer voorgeschreven om antibioticagebruik te reduceren. Homeopathie is er dus ook voor plant en dier!

Adres:

Zuiderweg 21, 1741 NA Schagen

Yoga studio Engel
 

Critical Alignment Yoga, ontwikkeld door Gert van Leeuwen, is bij uitstek een methode om bewustzijn te vormen dat de kennis van het lichaam helpt te vergroten. Critical Alignment Yoga is een moderne methode die je leert omgaan met spanning en stress.

Adres:

Passage 6, 1742 PG Schagen

Yoga Studio Aravinda
 

Hatha Yoga, Pilates, Ashtanga Yoga, in de lessen staat plezier en op je gemak voelen voorop. Ervaren yoga beoefenaars en mensen die nog nooit in aanraking zijn geweest met yoga of pilatus; er is altijd wel een les die bij je past, kom en ervaar!

Adres: 

Passage 6, 1742 PG Schagen

Kefirboerderij De Anna Hoeve

Kefir is een zuiveldrank die een beetje in de vergetelheid is geraakt. Kefir is duizenden jaren geleden ontstaan in de bergen van de Kaukasus in Oost Europa. Het is een gefermenteerd zuivelproduct dat ontstaat dankzij een specifieke mix van heilzame micro-organismen. Kefir is bijzonder romig, rijk van smaak, licht verteerbaar en heeft een hoge voedingswaarde.

Adres:

Broerdijk 10, 1979 GK Midwoud

Pure Milk Boerderij

Jeroen en Jacqueline Bruin wonen in Sint Maarten waar we een biologisch melkveebedrijf beheren, het bedrijf heeft ongeveer140 melkkoeien, 90 stuks jongvee en 110 voorjaar 2014ha. grond. Ruim 5 jaar geleden hebben wij besloten om ons bedrijf op volledig biologische wijze voort te zetten. Als wij goed zijn voor de natuur, dan is de natuur goed voor ons, is onze filosofie. Wij houden van de natuur en van onze dieren.

Adres:

Valkkogerdijk 9, Sint Maarten