Nieuws

Nieuwsbrief - Zen Salon - April

Geplaatst op 10-04-2018.

De lente, het seizoen dat alles weer tot bloei komt! Een heerlijke frisse energie en het moment om je huid op te peppen. Heb jij het ook zo druk? Hoe fijn is het dan om weer contact te maken met jezelf en tot rust te komen. Uit je hoofd en gewoon even te voelen hoe het met je is.

Klik op de link  Nieuws brief  om de nieuws brief te openen 

Nieuws brief  - Devember - Zen Salon

Geplaatst op 18-12-2017.

En toen was het alweer december. Nog even en dit jaar is alweer voorbij. December is een feestelijke maand waarin we samenkomen met familie en vrienden. Samenkomen met de feestdagen is fijn. En graag geef je dan iets persoonlijks aan de ander. Met een Zen Salon cadeaubon geef je bijvoorbeeld een heerlijke ontspannende massage of behandeling cadeau.

Klik op de link  Nieuws brief  om de nieuws brief te openen 

Nieuwe Praktijk - Ostara Meditatie  

---OPEN DAG 2 SEPTEMBER---

Open Dag 2 september Meditatielessen Mindfulness ---Centrum Woord van Wijsheid---

Mijn naam is Gerda Foekema. Vanaf maandag 11 september ga ik starten met les geven in de mooie zaal van het Centrum van het Woord van Wijsheid in Schagen.

Voorgaand aan deze lessen is er een open dag op 2 september. 

Tijdens deze open dag zijn er korte sessies van o.a. visualisaties en mindfulness oefeningen. Op een groot scherm zijn filmpjes te zien met uitleg over mindfulness. Daarnaast is er de mogelijkheid om wat items te kopen uit de webshop en bestellingen te plaatsen met een korting van 15%. 

Natuurlijk ben ik er ook om vragen te beantwoorden en is er thee met koek. Degene die zich inschrijft tijdens de open dag of voorafgaand aan 2 september, krijgt de eerste les gratis.

Heb je zin om een kijkje te nemen op de Open Dag? Je bent van harte welkom!

Locatie : Centrum Woord van Wijsheid

Datum  : 2 september 2017
Tijd        : van 13:30 tot 16:30 uur
Adres    : Loet 19, 1741 BN Schagen

Meer informatie over de open dag, de lessen, wat er nog meer te doen is en uitleg over meditatie en mindfulness is te vinden op mijn website: www.ostara-meditatie.com Wanneer je het leuk vind om mijn nieuwsbrieven te ontvangen (ongeveer 2 per maand) kan je je hierop inschrijven via de website.

Bedankt voor je aandacht en misschien zien we elkaar op de Open Dag 2 september a.s.

Groet, Gerda    

Nieuwe Massage Praktijk van Wel

Geplaatst op 20-09-2017

Nieuwe Massagepraktijk van Wel

Sinds een aantal jaren ben ik, Benita van Wel, gestart als voetreflex masseur. Waarna ik mijn massage technieken heb uitgebreid van ontspannings massage tot drukpunten massage.

In ' t Zand waar ik nu alweer 5jr woon run ik een Massagepraktijk aan huis. Omdat ik een lange periode in Schagen heb gewoond wilde ik graag mijn praktijk in Schagen uitbreiden. Daarom ben ik heel blij dat ik deze mogelijkheid kreeg bij het Centrum van Woord van Wijsheid.

Klik op deze link voor meer informatie

Nieuwsbrief Zen Salon

Geplaatst op 14-08-2017.

De zomer is een heerlijke tijd om op te laden. Laat je zorgen los, maak je hoofd leeg. Sta even stil in het dagelijks leven en voel weer de verbinding met de natuur. 

Bij Zen Salon staat de kwaliteit van aanraking en professionaliteit voorop. In alle rust met veel zorg, aandacht en liefde worden de gezichtsbehandelingen gegeven. Daarom heb ik besloten over te stappen naar het biologische, natuurzuivere product Dr. Hauschka. De filosofie, holistische visie, diversiteit aan producten en de wijze waarop de behandelingen worden gegeven, past helemaal bij mij, en Zen Salon.

Het verzorgingsconcept van Dr. Hauschka raakt meer dan alleen je huid, de producten bieden rustgevende rituelen en nodigen je uit om te luisteren naar je eigen behoeften. Een paar minuten voor jezelf en je voelt je een ander mens. Vergeet voor een moment de wereld om je heen, vind balans en laat je lichaam nog lang nagenieten.

In juni heb ik de opleiding gevolgd voor Dr. Hauschka therapeute, deze rond ik af in september. Binnenkort zal ik volledig overstappen van Oolaboo naar Dr. Hauschka.

Klik op de link  Nieuws brief  om de nieuws brief te openen 

Lezing: Wat is gezond drinkwater en hoe maak  je dat?

> Aankomde maandag 13 maart

Lezing Evenement: maandag  13-03-2017

In de lezing over water en haar eigenschappen wordt onder meer ingegaan op de volgende punten zodat u met deze kennis meer gefundeerd uw eigen mening kan vormen:

Wat is water?

De eigenschappen van water op basis van de laatste inzichten op biologisch en quantum fysicalisch gebied.
Waarom is geïoniseerd basisch water gezonder dan omgekeerd osmosewater, gefilterd water en basisch water door basische druppels.
Hoe slaat water informatie op en wat heeft het voor gevolgen voor onze omgang met (drink)water?
Wat is vitaliseren?
Wat is gezond drinkwater en verschillende manieren om van kraanwater gezond water te maken
Praktische toepassing van de eigenschap van water om informatie op te slaan

Wat is gezond drinkwater?

Gezond drinkwater is zuiver, bevat geen genotoxische bestanddelen of synthetische nano deeltjes, geen slechte informatie, bestaat uit kleine waterclusters, heeft een basische pH en een overschot aan elektronen. Gezond drinkwater kan algemene of heel specifieke positieve informatie bevatten. 

Welke van deze eigenschappen zijn waar en hoe kunnen deze dan worden gemeten of waargenomen?

Het water-onderwerp laat zien hoe wetenschap/natuurkunde en spiritualiteit ook samen kunnen.

De geheimen van water op het spoor

Water lijkt een heel normale vloeistof, we bestaan voor het grootste deel uit water, iedereen komt er dagelijks mee in aanraking en toch is het misschien wel de meest onbegrepen stof .

De Duitse professor Dr. Ralf Otterpohl is werkzaam aam de technische universiteit in Hamburg en gespecialiseerd in waterbescherming en verwerking van rioolwater. Hij zegt dat we water ondanks alle kennis niet begrijpen en is van mening dat nanodeeltjes en de informatie van schadelijke stoffen in het water slecht zijn voor de gezondheid.

De mening van deze op waterkwaliteit gespecialiseerde wetenschapper staat in schril contrast tot de mening van andere wetenschappers die van mening zijn dat uit riool- en vervuild rivierwater gewonnen drinkwater gezond is.

SPIRITUALITEIT OF NATUURKUNDE?

Misschien blijken enkele eigenschappen niet esoterisch of spiritueel te zijn maar te berusten op natuurkundige principes en misschien kan spiritualiteit effectiever worden toegepast als we de natuurkundige eigenschappen van water beter begrijpen?
Aanmelden:

Verzeker u zelf van een zitplaats en reserveer een ticket online

Klick hier : Ticket online, Entree: € 7,50,- p.p. incl. thee en water 
(plaats garantie)

Tickets aan de zaal, Entree: € 7,50 p.p. incl. thee en water 
(op basis van beschikbaarheid)

Klik hier om naar ons facebook evenement te gaan

Nieuwe Praktijk: Cranio Praktijk
Corinne Borst

> Start op 22 maart

Sinds een aantal jaren ben ik, Corinne Borst,  als cranio sacraal therapeut werkzaam  in mijn praktijk aan huis in een klein dorpje in de Noordoostpolder waar ik al weer een tiental jaren woon.

Voor mijn gevoel is nu de tijd rijp om het iets groter aan te gaan pakken en een eigen praktijkruimte te huren. Omdat ik ben geboren en opgegroeid in Schagen, wilde ik hier heel graag iets opstarten. Daarom was de keuze snel gemaakt toen ik de kans kreeg een ruimte te huren in het Centrum van Woord van Wijsheid.  Cranio is mijn passie en pas ik het meest toe maar u kunt bij mij ook voor diverse andere behandelingen en adviezen terecht  waaronder o.a. massage’s, Reiki behandelingen en oorkaarsbehandelingen. 

Klik op deze link voor meer informatie

Nieuwe Praktijk: Volle Kr8cht, Orthomoleculaire therapie

> Start  1 april

Deze praktijk zal starten op zaterdag 1 april 2017

Volle Kr8cht is de praktijk voor orthomoleculaire therapie van Valerie Keulen.

Met adviezen betreffende leefstijl, voeding en suppletie probeer ik te bereiken dat iedereen in zijn volle kracht komt te staan.
Uiteraard zet ook ik me met volle kracht in om samen met de patiënt dit doel te bereiken.

Klik op deze link voor meer informatie

Ouder Kind Massage Workshop

> Aankomde zaterdag 11 maart

Alles wat aandacht krijgt groeit

Echte aandacht voor elkaar maakt gelukkig en massage is daarbij een heel fijn hulpmiddel! Elkaar aanraken kan wonderen verrichten. Het is een eerste levensbehoefte, net als eten en drinken. 
Door aanraking ontvangt je kind vertrouwen, veiligheid en ontstaat er verbondenheid. 
Deze ontspanningsmassage leert je te geven en te ontvangen op een speelse manier met aandacht voor elkaar. Dit doen we door elkaar, over de kleding heen, aan te raken.

Voordelen van kindermassage
Kinderen die regelmatig worden gemasseerd kunnen beter leren, groeien en slapen, 
Zo blijkt uit de praktijk en uit wetenschappelijk onderzoek. Ook kunnen ze zich beter concentreren, beter samenwerken, beter spelen en communiceren en worden ze minder snel agressief. Gezonde aanraking is heel belangrijk voor kinderen en massage is een van de meest positieve vormen van aanraken die er is!
Door de aanmaak van oxytocine (knuffelhormoon) tijdens de massage, voelt je kind zich na afloop heerlijk ontspannen en fijn. Voor het slapen gaan kan een massage de nieuwe traditie worden in jullie avond ritueel.

Zaterdag : 11 maart2017 
Tijdstip : 10.00 – 11.00 uur, 
Locatie : Centrum Woord van Wijsheid
Loet 19 Schagen
Tarief; 
Ouder en kind € 15,00

Aanmelden Via mail of telefoon:
* jaikevanzanten@live.nl 
06-22289552
* arianewilms@live.nl
06-13818000

www.omtinken.nl

18 JANARI - GRATIS LEZING

Geplaatst op 15-12-2016

Een niet herkend of niet goed behandeld (!) vitamine B12-tekort speelt een veel grotere rol bij tal van hedendaagse ziektes en gezondheidsklachten, van jong tot oud, dan over het algemeen beseft wordt. Van (extreme) vermoeidheid, schildklierafwijkingen, hoog-gevoeligheid, geheugen- en leerproblemen (autisme, ADD) tot en met auto-imuuunziekten als MS, ME/CVS, Coeliakie en de ziekte van Crohn. Etc., etc.

Gelukkig is er nu een speciale hoog gedoseerde B12-zuigtabletten Doorbraak, met dank ook aan pionier-arts Hans Reijnen uit Deurne, die al heel veel levens in relatief korte tijd positief heeft beïnvloed.

Over die nieuwe belangrijke positieve ontwikkelingen gaat de lezing van vitamine B12- ervaringsdeskundige Bo Baden. Ook zal hij het bijzondere (en voor velen heel inspirerende) spirituele aspect ‘achter’ het B12-verhaal schetsen. Natuurlijk is er ook ruim de gelegenheid om al je brandende B12-vragen te stellen.

Datum:       Woensdag 18 januari 2017
Tijd:             19.30 – 21.30
Locatie:      Centrum Woord van Wijsheid
Adres:        Loet 19 Schagen
Entree:       Gratis  

Graag van tevoren je plek reserveren door een mail te sturen aan bobaden@planet.nl. Dank. En: Van HARTE-welkom!

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken. Het heeft niet alleen vijf eeuwen overleefd maar is ook, vrijwel onveranderd, overgenomen in elektronische letterzetting. Het is in de jaren '60 populair geworden met de introductie van Letraset vellen met Lorem Ipsum passages en meer recentelijk door desktop publishing software zoals Aldus PageMaker die versies van Lorem Ipsum bevatten.

Lezing: De kracht van Orgasmic Meditation 
 

> Geplaatst op 06-02-2017

Lezing Evenement op -- 24-02-2016

De kracht van Orgasmic Meditation

Leven in verbinding

Een aantal jaren geleden was seksualiteit een gebied in mijn leven waar ik niet echt enthousiast van werd. Ik voelde me niet sexy. Ik was onzeker over mijn lichaam. Ik ging regelmatig over mijn eigen grenzen heen, simpelweg omdat ik niet wist waar mijn grenzen lagen. Seks was niets voor mij en ik dacht dat ik de enige vrouw was die dat had.

Orgasmic Meditation heeft me geleerd te kunnen voelen waar mijn grenzen liggen. Ik ontdekte, in verbinding, hoe ik aan kon geven wat ik wilde. Ik kreeg waardering voor mijn lichaam. En mijn libido bleek springlevend.

We lopen rond met een hele serie conditioneringen over wie je wel en niet mag zijn als vrouw. En die kunnen nogal in de weg zitten. We mogen sexy zijn, maar als je seksueel bent, dan ben je een slettebak. Als je je te krachtig uitspreekt ben je een Kenau en wees vooral niet te emotioneel asjeblieft. Het vraagt nogal wat om jezelf te zijn. En hoe ziet dat er uit? Wat betekent het om een krachtige vrouw te zijn?

Een lezing over Orgasmic Meditation. Wat het is en hoe het eenenorm verschil maakt voor vrouwen en mannen.

- Vrije entree. Inloop vanaf 19.30 -
www.turnonnl.com

Verzeker uzelf van een ticket en reserveer deze online
klik hier voor online tickets
Klik hier voor facebook

11 Januari, informatie avond t.b.v. Intrintroductie cursus spiritualiteit /intuïtieve ontwikkeling

Geplaatst op 23-12-2016.

Op deze avond stel ik mezelf graag voor , en vertel ik je meer over de cursus spiritualiteit/intuïtieve ontwikkeling.

Tevens laat ik je alvast wat ervaren van wat er tijdens de cursus wordt aangeboden.

Aan deze avond zijn geen kosten verbonden ! 

Ik hoop je te ontmoeten op deze avond ! 

Warme groet,
Willeke de Paauw

----Introductie cursus spiritualiteit/Intuïtieve ontwikkeling---

Dit is een leuke beginnerscursus, die toegankelijk is voor iedereen. 
Elke les behandeld een item op gebied van spiritualiteit, waarbij we steeds verder de materie induiken. 

Elke les bestaat uit een les gedeelte, een meditatie met uitgebreide uitleg, het trekken en verklaren van een inspiratiekaartje, en een oefening om zelf iets te kunnen ervaren, dit altijd aansluitend op de lesinhoud.

Inhoud van de cursus per les:

Les 1: Ontspanning en meditatie. Wat, hoe en waarom.

Les 2: Chakra`s. Uitleg en werking van de chakra`s.

Les 3: Aura. Uitleg en werking van de aura.

Les 4: Intuïtie, hoger Zelf en paranormale gaven. Voorgevoel, psychometrie, telepathie, enz.

Les 5: Lichtwezens. De Bron, engelen, meesters, enz.

Les 6: Levenspad. Levensloop, karma, reïncarnatie, enz.

Les 7: Afsluiting. Ervaringen, conclusie, vragen, enz.

Deze cursus wordt gegeven door Willeke de paauw in het Woord van Wijsheid Centrum op de Loet 19 in Schagen .

Opgeven kunt u via:
Mail: w.depaauw@quicknet.nl
Telefoon: 06 53346343

Kosten: € 70 voor 7 lessen, dit is inclusief map met lesmateriaal, en koffie/thee edelsteenwater en wat lekkers !

29 DECEMBER                                   ..
Avalon Lichtenergie bijeenkomst.

> Geplaatst op 01-12 2016.

Wij, Gabrielle, Willeke, Flora, Karin en Christi, nodigen jouw van harte uit om mee te doen aan een gezamenlijke Avalon lichtenergie bijeenkomst 

De Avalon-energie is een oude energie, die al werd gebruikt ten tijde van Atlantis, Lemuria en in het oude Egypte.  Het brengt ons terug naar de energie van de Godin; zachtheid, kracht, vrede en sereniteit.

Het doel van de avond is om je eigen kracht en het licht in je te activeren en/of stimuleren. Dit doen we door het 'oude' jaar af te sluiten en los te laten, het 'nieuwe' jaar met nieuwe kansen en mogelijkheden te verwelkomen en door ons te verbinden met elkaar en met het mannelijke en vrouwelijke in onszelf!

Schrijf je nu in via

Mail: info@baai.nu
Telefonische via: 06-33653694

Of kijk op de facebook event https://www.facebook.com/events/1853487198268934/

Nieuwe praktijk! Natuurgeneeskundig therapeut Jack Meijne.

> Geplaatst op 25-02 2016.

In enkele jaren is Jack Meijne uitgegroeid van Sportmasseur tot Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut en heeft inmiddels sinds 2006 zijn eigen praktijk. “Zelf heb ik 15 jaar rugklachten gehad en weet ook hoe het voelt om spierproblemen te hebben. Door de tijd te nemen, de juiste vragen te stellen en te luisteren naar wat mijn cliënten mij vertellen, kan ik de oorzaak van de klacht vinden. De pijnplek is immers niet altijd de bron van het probleem. Door de 5 principes toe te passen en met de cliënt te bespreken hoe we het probleem het beste kunnen aanpakken komen we samen tot een behandelplan.".

Kijk op onze info en activiteiten voor alle informatie. >

Nieuwe praktijk! Zen Salon, Schoonheidssalon voor gezicht, lichaam en geest.

> Geplaatst op 25-02 2016.

Hi, ik ben Anouska van den Berg, eigenaresse van Zen Salon. Met heel veel plezier en passie werk ik al geruime tijd als schoonheidsspecialiste. “Be beautiful feel zen“ is de spreuk waar ik voor sta. Ik geloof dat mind & body onlosmakelijk verbonden zijn. Sfeer, warmte, aandacht, ontspanning, massage en natuurlijke producten zijn de basiselementen in mijn schoonheidssalon en bij elke behandeling. Daarom werk ik met Oolaboo, een natuurlijk, hoogwaardig product waarbij de innerlijke en uiterlijke schoonheid met elkaar worden gelinkt. Op basis van de Chinese filosofie, de vijf elementen en Ayurveda, geef ik behandelingen waarin aandacht voor ontspanning, welzijn en gezondheid de hoofdrol spelen. Beleef een moment voor jezelf, laat je huid weer stralen, ontspan en kom tot rust bij Zen Salon.

Namasté, Anouska

Kijk op onze info en activiteiten voor alle informatie. >

Nieuwe praktijk! Innergiek

> Geplaatst op 25-02 2016.

Innergiek is een praktijk voor coaching, spirituele bewustwording en natuurlijke geneeswijzen. De naam Innergiek betekent: Vanuit innerlijk bewustzijn, energiek in het leven staan. De interesse in spiritualiteit, meditatietechnieken en Oosterse zienswijzen neemt de laatste jaren enorm toe. Vele mensen ervaren dat er meer is tussen hemel en aarde en worden zich ervan bewust dat de antwoorden en het geluk niet te vinden zijn in het denken en de buitenwereld, maar door je naar binnen te keren en in zuiver contact te staan met je innerlijke kracht en intuïtie.Innergiek biedt u de mogelijkheid therapieën, trainingen of een coachingtraject te volgen die als doel hebben oude patronen bewust te worden, deze los te laten of te transformeren en trauma's op te ruimen, om uiteindelijk een nieuwe weg in te slaan vanuit innerlijke bewustzijn en wijsheid waardoor een blijvend fundament kan worden opgebouwd. Er wordt gewerkt vanuit een holistische visie dat lichaam en geest samen een geheel vormen. Naast ons fysieke lichaam en geest, bestaan wij ook uit een energetisch lichaam. Dit energetische lichaam bevat o.a. chakra's, de aura en meridianen. De trainingen en therapieën die binnen Innergiek worden gegeven zijn gericht op bewustwording, reinigen en gezond maken van ons fysieke, geestelijke en energetische lichaam.

Kijk op onze info en activiteiten voor alle informatie. >

Nieuw Centrum geopend op de Loet 19!

> Geplaatst op 25-02 2016.

Na een jaar hard werken om het pand op de Loet 19 te verbouwen tot ons nieuwe Centrum is het ons gelukt! Samen met een team super enthousiaste mensen hebben wij het pand omgetoverd in een holistisch centrum met 6 praktijkruimtes en een grote zaal. Wij willen met dit Centrum een centraal punt creëren waar men terecht kan voor diverse behandelingen voor lichaam en geest, in een rustgevende omgeving én met een holistische aanpak.  In onze ruime zaal willen wij diverse workshops, film avonden, lezingen en proeverijen gaan organiseren. In onze praktijkruimtes zijn reeds 4 bedrijven ingetrokken waar men terecht kan voor paramedische natuurgeneeskundige behandelingen, diverse massages, schoonheidsbehandelingen, coaching , voedingsadvies en nog veel meer behandelingen en mogelijkheden. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in ons Centrum zodat u kan genieten wat van nature goed is!

Kijk op onze Centrum site voor alle informatie en activiteiten. >

Compleet vernieuwde website online!

> Geplaatst op 25-02 2016.

Met trots presenteren wij u ons compleet vernieuwde en uitgebreide website! Op onze website vindt u alle informatie over onze natuurwinkel, onze streekproducten die in de winkel te vinden zijn, lokale bedrijven maar ook een info- en receptenbank. Wij vinden het erg belangrijk om informatie te delen en hebben om die reden een infobank opgezet waar u allerlei informatie kan vinden over natuurvoeding, de biologische sector, leuke weetjes en nog veel meer. En voor heerlijke en gezonde recepten kunt u terecht op onze receptenbank. Speciaal voor u hebben wij de recepten onderverdeeld in diverse allergie voorwaarden zoals glutenvrij, sojavrij en nog veel meer. Heeft u zelf info of een recept dat u wilt delen dan zetten wij dit graag voor u op onze website. Tevens is er speciaal voor ons nieuwe Centrum op de Loet 19 een eigen website ontwikkeld waar u alle info en activiteiten kan vinden. Kom kijken en beleef wat van nature goed is!